Hulppagina voor Baanhuur

Om een reservering te maken in onze baanhuur site gaat u naar de betreffende dag van uw evenement. Klik vervolgens op die dag. Er verschijnt een venster waar al enkele velden zijn ingevuld. Als eerste vult u de begin en eindtijd in bij Tijdstip. Vervolgens beschijft u het evenement. Wat is uw naam, wat heeft u nodig, met hoeveel personen kont u op de baan enz. in het veld Omschijving. Als het goed is staat er al een telefoonnummer vermeld. Zo niet graag daar het nummer invoeren waar u bereikbaar bent voor vragen aan onze zijde zodat we uw reservering zo spoedig mogelijk kunnen bevestigen. Staat er al een vast nummer en u wil graag worden gebeld op uw mobile nummer die dan graag in het veld eronder. Het CWW-Organisatie ID hoeft niet door u worden in gevoerd als u die niet bij de hand heeft anders graag daar invullen.

Als u nog steeds vragen heeft kunt u die altijd stellen via: baanhuur@almere81.nl

Legenda
 
 Reservering gemaakt door iemand anders
 Reservering gemaakt door u

Bladeren door de agenda

Om te bladeren in de agenda kunt u klikken op de driehoekjes in het kalenderhoofd. De agenda is op verschillende manieren te bekijken, bijvoorbeeld per maand of per dag, door op de corresponderende tabjes te klikken. Een lijst met alle beschikbare plekken in de agenda krijgt u door op de tab “Vrij” te klikken.

Nieuwe reserveringen

Nieuwe reserveringen kunt u maken door op een beschikbare plek in agenda te klikken. Door op bestaande reserveringen te klikken ziet u meer details en kunt u wijzigingen aanbrengen. In de tabel hieronder vindt u wie reserveringen mag aanmaken en wijzigen. De beheerder bepaalt welke informatie ingevoerd moet worden en wie er wijzigingen mag maken. Als een venster in de weg zit of niet goed zichtbaar is, kunt u het verschuiven door aan de bovenkant te slepen.

Toegangsrechten voor deze agenda

Wie kan een login aanmaken?Iedereen die het webadres weet kan een login aanmaken.
Wie kan de agenda zien?Iedereen die het webadres weet kan het inzien
Wie kan reserveringen toevoegen?Gebruikers moeten ingelogd zijn om iets te kunnen toevoegen
Wie kan reserveringen wijzigen?Wijzigingen kunnen alleen gemaakt worden door de beheerder of door superusers

Terug